Här kan du följa arbetet med utveckling av NO-ämnena i Norrköpings kommun. Läsa om olika utvecklingsprojekt och kompetensutvecklingsinsatser samt hitta inbjudningar till olika fortbildningar. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vi som skriver är:
Sara Westling, Ma-NO-TK lärare åk 1-7, NTA-samordnare, NT-utvecklare och projektledare. sara.westling@norrkoping.se
Bosse Larsson, Förstelärare med riktat uppdrag, Ma-NO-lärare. bo2.larsson@norrkoping.se
Charlotta Nordlöf, Kommunlicentiand och gymnasielärare i teknik. Charlotta.nordlof@norrkoping.se
Maila oss gärna med tips om vad du vill läsa om här - och dela gärna med dig av saker som händer i NO på din skola. Ett tips är att prenumenera på våra inlägg (fyll i din mailadress i fältet nedan till höger - klicka på submit) så får du ett mail när det kommer ny information här på sidan.
fredag 11 november 2016

”Att återvinna är som att vinna” Miljöspanarfest.

I mitten av oktober anordnades en miljöspanarfest som avslutning på höstens spanaruppdrag. Läs vad folkbladet skrev och fotade från festen:

”Att återvinna är som att vinna”: Vad kan man göra av en urvuxen tröja? Jo, en fantasidräkt med två extraärmar. Och två tröjor kan bli – en ihopsydd kompiströja! På catwalken i Mässhallarna visade barn upp sin kreativitet och påhittighet på temat återvinning.

Vill ni också vara med? Myggnätet är öppet för förskolor och skolor i Norrköpings kommun, läs mer och anmäl er här, http://www.norrkoping.se/organisation/valfard/myggnatet/, så har ni också möjlighet att vara med och lösa spanaruppdrag. Nästa uppdrag handlar om globala frågor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar