Här kan du följa arbetet med utveckling av NO-ämnena i Norrköpings kommun. Läsa om olika utvecklingsprojekt och kompetensutvecklingsinsatser samt hitta inbjudningar till olika fortbildningar. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vi som skriver är:
Sara Westling, Ma-NO-TK lärare åk 1-7, NTA-samordnare, NT-utvecklare och projektledare. sara.westling@norrkoping.se
Bosse Larsson, Förstelärare med riktat uppdrag, Ma-NO-lärare. bo2.larsson@norrkoping.se
Charlotta Nordlöf, Kommunlicentiand och gymnasielärare i teknik. Charlotta.nordlof@norrkoping.se
Maila oss gärna med tips om vad du vill läsa om här - och dela gärna med dig av saker som händer i NO på din skola. Ett tips är att prenumenera på våra inlägg (fyll i din mailadress i fältet nedan till höger - klicka på submit) så får du ett mail när det kommer ny information här på sidan.
tisdag 27 september 2016

Pedagogers tankar om naturvetenskap i förskolan

Här kommer ett tips på en artikel som är skriven utifrån en uppsats på förskollärarprogrammet och handlar om hur pedagoger tänker om och arbetar med naturvetenskap i förskolan. Pedagogerna i studien efterfrågar mer tid för naturvetenskap och också mer utbildning. Vissa områden upplevs som mer utmanande än andra av pedagogerna. Pedagogerna i studien pratar om vikten av att vara närvarande pedagoger. Läs artikeln på Venue här: http://www.liu.se/uv/lararrummet/venue/pedagogers-tankar-om-naturvetenskap-i-forskolan?l=sv

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar