Här kan du följa arbetet med utveckling av NO-ämnena i Norrköpings kommun. Läsa om olika utvecklingsprojekt och kompetensutvecklingsinsatser samt hitta inbjudningar till olika fortbildningar. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vi som skriver är:
Sara Westling, Ma-NO-TK lärare åk 1-7, NTA-samordnare, NT-utvecklare och projektledare. sara.westling@norrkoping.se
Bosse Larsson, Förstelärare med riktat uppdrag, Ma-NO-lärare. bo2.larsson@norrkoping.se
Charlotta Nordlöf, Kommunlicentiand och gymnasielärare i teknik. Charlotta.nordlof@norrkoping.se
Maila oss gärna med tips om vad du vill läsa om här - och dela gärna med dig av saker som händer i NO på din skola. Ett tips är att prenumenera på våra inlägg (fyll i din mailadress i fältet nedan till höger - klicka på submit) så får du ett mail när det kommer ny information här på sidan.
onsdag 26 augusti 2015

Välkommen till kommunens största avloppsreningsverk för en miljölektion och rundtur!

Vattnet används om och om igen. Vi dricker det, badar i det och använder det till tvätt. Lika viktigt som att vi lämnar avfall på rätt ställe är det att vi inte spolar ner fel saker i avloppet. Välkommen till kommunens största avloppsreningsverk för en miljölektion och rundtur. Ett besök helt utöver det vanliga! Erbjudandet gäller elever i årskurs 5.

https://drive.google.com/file/d/0B9kamo_1IHtOMFFVQjMwS2JtWWs/view?usp=sharing
Klicka på bilden för mer information.

Bokning: höstens studiebesöksperiod är vecka 37 till och med vecka 43. Mer information om besöket och om hur du bokar, hittar du på webbplatsen www.norrkopingvattenavfall.se

Välkommen på studiebesök till Slottshagens reningsverk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar