Här kan du följa arbetet med utveckling av NO-ämnena i Norrköpings kommun. Läsa om olika utvecklingsprojekt och kompetensutvecklingsinsatser samt hitta inbjudningar till olika fortbildningar. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vi som skriver är:
Sara Westling, Ma-NO-TK lärare åk 1-7, NTA-samordnare, NT-utvecklare och projektledare. sara.westling@norrkoping.se
Bosse Larsson, Förstelärare med riktat uppdrag, Ma-NO-lärare. bo2.larsson@norrkoping.se
Charlotta Nordlöf, Kommunlicentiand och gymnasielärare i teknik. Charlotta.nordlof@norrkoping.se
Maila oss gärna med tips om vad du vill läsa om här - och dela gärna med dig av saker som händer i NO på din skola. Ett tips är att prenumenera på våra inlägg (fyll i din mailadress i fältet nedan till höger - klicka på submit) så får du ett mail när det kommer ny information här på sidan.
tisdag 25 augusti 2015

Nationellt centrum för naturvetenskapernas och teknikens didaktik (NATDID) invigs i Norrköping


Välkommen till den officiella invigningen av Nationellt centrum för naturvetenskapernas
och teknikens didaktik (NATDID) som kommer att äga rum den 22 oktober kl. 13.00-16 på Campus Norrköping. NATDID ska arbeta på nationell nivå för att stödja skolutvecklingen inom naturvetenskap och teknik genom att sprida resultat från aktuell didaktisk forskning till dem som är verksamma inom skolan.

På programmet står bl.a. Glenn Hultman: Är det forskning som används? Kunskapskonkurrens och skolans sociala världar, Pernilla Nilsson: När undervisning gör skillnad - Lärares lärande i en learning study, och Margareta Serder: Om ett forskningsresultats resa i skoldebatten.

Hela programmet, mer information och länk till anmälan finns här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar