Här kan du följa arbetet med utveckling av NO-ämnena i Norrköpings kommun. Läsa om olika utvecklingsprojekt och kompetensutvecklingsinsatser samt hitta inbjudningar till olika fortbildningar. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vi som skriver är:
Sara Westling, Ma-NO-TK lärare åk 1-7, NTA-samordnare, NT-utvecklare och projektledare. sara.westling@norrkoping.se
Bosse Larsson, Förstelärare med riktat uppdrag, Ma-NO-lärare. bo2.larsson@norrkoping.se
Charlotta Nordlöf, Kommunlicentiand och gymnasielärare i teknik. Charlotta.nordlof@norrkoping.se
Maila oss gärna med tips om vad du vill läsa om här - och dela gärna med dig av saker som händer i NO på din skola. Ett tips är att prenumenera på våra inlägg (fyll i din mailadress i fältet nedan till höger - klicka på submit) så får du ett mail när det kommer ny information här på sidan.
fredag 12 juni 2015

Kollegialt lärande - NO

Kollegialt lärande är ett begrepp som det numera talas mycket om i olika sammanhang, men vad är egentligen kollegialt lärande? Gör vi inte det hela tiden? På Skolverkets sida finns en ganska kort men bra artikel som sammanfattar vad kollegialt lärande handlar om, du hittar den här: Kollegialt lärande nyckelfaktor för framgångsrik skolutveckling

Precis som artikeln säger, så handlar det om att analysera och kritiskt granska ditt eget och dina kollegors arbete, på ett strukturerat sätt. Det här vill ju vi i Norrköping också vara med och göra, därför inbjuder vi till kollegialt lärande-träffar för lärare under läsåret 2015-2016. Klicka på länken nedan för att få veta mer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar