Här kan du följa arbetet med utveckling av NO-ämnena i Norrköpings kommun. Läsa om olika utvecklingsprojekt och kompetensutvecklingsinsatser samt hitta inbjudningar till olika fortbildningar. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vi som skriver är:
Sara Westling, Ma-NO-TK lärare åk 1-7, NTA-samordnare, NT-utvecklare och projektledare. sara.westling@norrkoping.se
Bosse Larsson, Förstelärare med riktat uppdrag, Ma-NO-lärare. bo2.larsson@norrkoping.se
Charlotta Nordlöf, Kommunlicentiand och gymnasielärare i teknik. Charlotta.nordlof@norrkoping.se
Maila oss gärna med tips om vad du vill läsa om här - och dela gärna med dig av saker som händer i NO på din skola. Ett tips är att prenumenera på våra inlägg (fyll i din mailadress i fältet nedan till höger - klicka på submit) så får du ett mail när det kommer ny information här på sidan.
söndag 7 juni 2015

Kemins dag 2015

Innovations- och kemiindustrierna inbjuder till att fira Kemins dag 9-10 oktober. I år är temat ljus, eftersom Förenta nationerna har utsett 2015 till International Year of Light, Internationella ljusåret. Redan nu kan du boka ett materialpaket till dig och din klass, för att kunna genomföra experiment på tema ljus i höst. Läs mer och boka ett paket här:
Kemins dag 2015

På Innovations- och kemiindustriernas sida; ikem.se finns det mer material att ta del av, anpassat till för-, grund- och gymnasieskolan. Så titta in där för nya idéer och inspiration!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar