Här kan du följa arbetet med utveckling av NO-ämnena i Norrköpings kommun. Läsa om olika utvecklingsprojekt och kompetensutvecklingsinsatser samt hitta inbjudningar till olika fortbildningar. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vi som skriver är:
Sara Westling, Ma-NO-TK lärare åk 1-7, NTA-samordnare, NT-utvecklare och projektledare. sara.westling@norrkoping.se
Bosse Larsson, Förstelärare med riktat uppdrag, Ma-NO-lärare. bo2.larsson@norrkoping.se
Charlotta Nordlöf, Kommunlicentiand och gymnasielärare i teknik. Charlotta.nordlof@norrkoping.se
Maila oss gärna med tips om vad du vill läsa om här - och dela gärna med dig av saker som händer i NO på din skola. Ett tips är att prenumenera på våra inlägg (fyll i din mailadress i fältet nedan till höger - klicka på submit) så får du ett mail när det kommer ny information här på sidan.
måndag 2 mars 2015

Sökes: elever i årskurs 6 som vill testa NTA-digital

Har du elever i årskurs 6 som skulle kunna vara med och testa NTA-digitals nya tema "Människokroppen" som är under utveckling just nu? Eleverna får ta del av och testa det aktuella (digitala) materialet. De ska också ge kommentarer och svara på frågor. Detta kommer ske på Visualiseringscenter/Universitetet i Norrköping under den närmsta tiden.

Låter det intressant? Skicka ett mail till Charlotta.nordlof@edu.norrkoping.se så förmedlar jag kontakt med utvecklingsgruppen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar