Här kan du följa arbetet med utveckling av NO-ämnena i Norrköpings kommun. Läsa om olika utvecklingsprojekt och kompetensutvecklingsinsatser samt hitta inbjudningar till olika fortbildningar. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vi som skriver är:
Sara Westling, Ma-NO-TK lärare åk 1-7, NTA-samordnare, NT-utvecklare och projektledare. sara.westling@norrkoping.se
Bosse Larsson, Förstelärare med riktat uppdrag, Ma-NO-lärare. bo2.larsson@norrkoping.se
Charlotta Nordlöf, Kommunlicentiand och gymnasielärare i teknik. Charlotta.nordlof@norrkoping.se
Maila oss gärna med tips om vad du vill läsa om här - och dela gärna med dig av saker som händer i NO på din skola. Ett tips är att prenumenera på våra inlägg (fyll i din mailadress i fältet nedan till höger - klicka på submit) så får du ett mail när det kommer ny information här på sidan.
onsdag 4 februari 2015

Anmälningslänk till föreläsningen med Hans Persson

Nu kan du anmäla dig till "Kreativ och inspirerande matematik och NO år F-6" med Hans Persson den 31/3 i Norrköping som vi tipsade om i ett tidigare inlägg.

Klicka på den här länken för anmälan och mer information. Föreläsningen är kostnadsfri och pågår kl 16-19. Även Birgitta Fröberg kommer att medverka. Föreläsningen arrangeras av Liber.

Så här skriver Liber om föreläsningen:
Hur ger du undervisningen ett lyft och samtidigt utvecklar elevernas förmågor med hjälp av tydlig progression av det centrala innehållet?
Hur kan variation av arbetssätt och arbetsformer bidra till att du lockar fram de dolda talangerna hos eleverna?
Hur kan det se ut i praktiken när du använder elevnära och kreativa inslag vid lärandet i både matematik och i NO?
 
Libers läromedel är utvecklade för att ge dig som lärare bästa stöd i arbetet med ett utvecklande arbetssätt där Lgr 11:s förmågor är i centrum.
Möt Hans Persson, prisbelönt för både sitt författarskap och sina inspirerande föreläsningar samt Birgitta Fröberg, redaktör med mångårig erfarenhet som  lågstadie-, mellanstadie-, speciallärare och matematikutvecklare.

Du får ta del av idéer som inspirerar och som väcker både ditt och elevernas intresse!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar