Här kan du följa arbetet med utveckling av NO-ämnena i Norrköpings kommun. Läsa om olika utvecklingsprojekt och kompetensutvecklingsinsatser samt hitta inbjudningar till olika fortbildningar. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vi som skriver är:
Sara Westling, Ma-NO-TK lärare åk 1-7, NTA-samordnare, NT-utvecklare och projektledare. sara.westling@norrkoping.se
Bosse Larsson, Förstelärare med riktat uppdrag, Ma-NO-lärare. bo2.larsson@norrkoping.se
Charlotta Nordlöf, Kommunlicentiand och gymnasielärare i teknik. Charlotta.nordlof@norrkoping.se
Maila oss gärna med tips om vad du vill läsa om här - och dela gärna med dig av saker som händer i NO på din skola. Ett tips är att prenumenera på våra inlägg (fyll i din mailadress i fältet nedan till höger - klicka på submit) så får du ett mail när det kommer ny information här på sidan.
söndag 18 januari 2015

Teachmeet på nätet 2.0, NO och teknik

Nu är det dags för teachmeet i Teknik och NO på nätet igen, alltså ett tillfälle att ta del av hur andra pedagoger jobbar med Teknik och NO och också en chans för dig som vill dela med dig av vad du gör. Detta teachmeet kommer hållas i Facebook-grupperna "NO i grundskolan" och "Teknikämnet i fokus", och består av korta filmer. Ett sådant teachmeet hölls också i höstas, vilket går att läsa om i det här blogginlägget. Mer information och intresseanmälan på följande länk:
https://docs.google.com/forms/d/1QNkRbDC3fSZtS2S-RrgVciTEUTexrFCHR6FCMKAk63Y/viewform

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar