Här kan du följa arbetet med utveckling av NO-ämnena i Norrköpings kommun. Läsa om olika utvecklingsprojekt och kompetensutvecklingsinsatser samt hitta inbjudningar till olika fortbildningar. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vi som skriver är:
Sara Westling, Ma-NO-TK lärare åk 1-7, NTA-samordnare, NT-utvecklare och projektledare. sara.westling@norrkoping.se
Bosse Larsson, Förstelärare med riktat uppdrag, Ma-NO-lärare. bo2.larsson@norrkoping.se
Charlotta Nordlöf, Kommunlicentiand och gymnasielärare i teknik. Charlotta.nordlof@norrkoping.se
Maila oss gärna med tips om vad du vill läsa om här - och dela gärna med dig av saker som händer i NO på din skola. Ett tips är att prenumenera på våra inlägg (fyll i din mailadress i fältet nedan till höger - klicka på submit) så får du ett mail när det kommer ny information här på sidan.
fredag 30 januari 2015

Steg två av tre i Skolverkets konferensserie för gymnasielärare och skolledare

Den 4/3 är det dags för del två av Skolverkets konferensserier i tre steg för gymnasielärare och skolledare inom teknik och naturvetenskap här i Norrköping. Inom kort kommer anmälningsformulär och mer information hos Skolverket. Läs mer här!

Passa på att träffa kollegor inom dina ämnen från andra orter, och bli inspirerad och uppdaterad av föreläsarna.

1 kommentar:

  1. Programmet och anmälningslänken finns nu på skolverket: http://skolverket.se/kompetens-och-fortbildning/larare/naturvetenskap-och-teknik/konferensserier-gymnasieskolan/konferens-i-norrkoping-for-gymnasielarare-och-skolledare-1.221901

    SvaraRadera