Här kan du följa arbetet med utveckling av NO-ämnena i Norrköpings kommun. Läsa om olika utvecklingsprojekt och kompetensutvecklingsinsatser samt hitta inbjudningar till olika fortbildningar. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vi som skriver är:
Sara Westling, Ma-NO-TK lärare åk 1-7, NTA-samordnare, NT-utvecklare och projektledare. sara.westling@norrkoping.se
Bosse Larsson, Förstelärare med riktat uppdrag, Ma-NO-lärare. bo2.larsson@norrkoping.se
Charlotta Nordlöf, Kommunlicentiand och gymnasielärare i teknik. Charlotta.nordlof@norrkoping.se
Maila oss gärna med tips om vad du vill läsa om här - och dela gärna med dig av saker som händer i NO på din skola. Ett tips är att prenumenera på våra inlägg (fyll i din mailadress i fältet nedan till höger - klicka på submit) så får du ett mail när det kommer ny information här på sidan.
torsdag 22 januari 2015

Hans Persson föreläser i Norrköping - Kreativ och inspirerande Matte/NO

I våras tipsade vi här på bloggen om Hans Persson (du hittar det inlägget här). I mars kommer Hans Persson till Norrköping och har en föreläsning på temat ”Kreativ och inspirerande Matte/NO”. Reservera den 31/3, platsen är Elite Grand Hotel. Mer information kommer längre fram, håll utgick på Hans Perssons blogg .

Nyfiken på Hans Persson? Läs mer på hans hemsida, där finns idéer, inspiration och länkar som du säkert kommer ha användning för i din undervisning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar