Här kan du följa arbetet med utveckling av NO-ämnena i Norrköpings kommun. Läsa om olika utvecklingsprojekt och kompetensutvecklingsinsatser samt hitta inbjudningar till olika fortbildningar. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vi som skriver är:
Sara Westling, Ma-NO-TK lärare åk 1-7, NTA-samordnare, NT-utvecklare och projektledare. sara.westling@norrkoping.se
Bosse Larsson, Förstelärare med riktat uppdrag, Ma-NO-lärare. bo2.larsson@norrkoping.se
Charlotta Nordlöf, Kommunlicentiand och gymnasielärare i teknik. Charlotta.nordlof@norrkoping.se
Maila oss gärna med tips om vad du vill läsa om här - och dela gärna med dig av saker som händer i NO på din skola. Ett tips är att prenumenera på våra inlägg (fyll i din mailadress i fältet nedan till höger - klicka på submit) så får du ett mail när det kommer ny information här på sidan.
måndag 12 januari 2015

Björnen sover, björnen sover, i sitt lugna bo...

Vad gör björnen hela långa vintern i sitt ide? Nu kan ni följa björnhonan Idun, direkt från Järvzoo. När jag var inne och tittade på sändningen så låg Idun och sov, så som det ska vara, men om hon är dräktig kan det komma små björnungar så småningom.

Här hittar du livesändningen, frågor och svar, samt ett naturprogram med fakta och information om björnar och andra djur.

Spännande, eller hur?

1 kommentar:

  1. Den 15/1 fick Idun ungar. En liten björnunge ser du i det här klippet: http://www.helahalsingland.se/halsingland/ljusdal/nyfodda-ungen-trillar-nedfor-magen-pa-idun

    SvaraRadera