Här kan du följa arbetet med utveckling av NO-ämnena i Norrköpings kommun. Läsa om olika utvecklingsprojekt och kompetensutvecklingsinsatser samt hitta inbjudningar till olika fortbildningar. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vi som skriver är:
Sara Westling, Ma-NO-TK lärare åk 1-7, NTA-samordnare, NT-utvecklare och projektledare. sara.westling@norrkoping.se
Bosse Larsson, Förstelärare med riktat uppdrag, Ma-NO-lärare. bo2.larsson@norrkoping.se
Charlotta Nordlöf, Kommunlicentiand och gymnasielärare i teknik. Charlotta.nordlof@norrkoping.se
Maila oss gärna med tips om vad du vill läsa om här - och dela gärna med dig av saker som händer i NO på din skola. Ett tips är att prenumenera på våra inlägg (fyll i din mailadress i fältet nedan till höger - klicka på submit) så får du ett mail när det kommer ny information här på sidan.
tisdag 18 november 2014

Du tvättar väl händerna?

Bild från pixabay.com
Nyligen läste jag i tidningen att vinterkräksjukan är på ingång igen. Då är det ju extra viktigt att tvätta händerna. Teknik & Natur delar med sig av en laboration på temat, som är framtagen för år 1-6 av Kemilärarnas resurscentrum. Med hjälp av glitterpulver så tar du tillsammans med eleverna reda på om det spelar någon roll om man tvättar händerna och hur man tvättar händerna. Instruktioner och lärarhandledning hittar du här: Du tvättar väl händerna?

Vi får hoppas på rena händer som en följd av detta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar