Här kan du följa arbetet med utveckling av NO-ämnena i Norrköpings kommun. Läsa om olika utvecklingsprojekt och kompetensutvecklingsinsatser samt hitta inbjudningar till olika fortbildningar. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vi som skriver är:
Sara Westling, Ma-NO-TK lärare åk 1-7, NTA-samordnare, NT-utvecklare och projektledare. sara.westling@norrkoping.se
Bosse Larsson, Förstelärare med riktat uppdrag, Ma-NO-lärare. bo2.larsson@norrkoping.se
Charlotta Nordlöf, Kommunlicentiand och gymnasielärare i teknik. Charlotta.nordlof@norrkoping.se
Maila oss gärna med tips om vad du vill läsa om här - och dela gärna med dig av saker som händer i NO på din skola. Ett tips är att prenumenera på våra inlägg (fyll i din mailadress i fältet nedan till höger - klicka på submit) så får du ett mail när det kommer ny information här på sidan.
fredag 17 oktober 2014

Teachmeet på nätet, här finns både tips och inspiration att hämta.Igår hölls ett teachmeet på nätet, #teachmeetnotek. Vilken guldgruva för dig som är intresserad av Teknik och NO! Lärare delar med sig av sin undervisning genom att spela in filmer där de berättar och visar hur de har jobbat. Ett antal filmer släpptes i Facebookgrupperna  Teknikämnet i fokus och NO i grundskolan. Nu finns alla filmer samlade i en spellista på Youtube, så allt går att se i efterhand. Där hittar du bland annat filmen om hur man undersöker gråsuggor i årskurs F-1 i Näverkvarn och ett filmklipp om krafter på en studsmatta. 

1 kommentar:

  1. Vad kul att ni länkar till vårt arbete om gråsuggor.
    Hälsningar Agneta och eleverna vid Nävekvarns skola

    SvaraRadera