Här kan du följa arbetet med utveckling av NO-ämnena i Norrköpings kommun. Läsa om olika utvecklingsprojekt och kompetensutvecklingsinsatser samt hitta inbjudningar till olika fortbildningar. Vi vänder oss till för-, grund- och gymnasieskola. Vi som skriver är:
Sara Westling, Ma-NO-TK lärare åk 1-7, NTA-samordnare, NT-utvecklare och projektledare. sara.westling@norrkoping.se
Bosse Larsson, Förstelärare med riktat uppdrag, Ma-NO-lärare. bo2.larsson@norrkoping.se
Charlotta Nordlöf, Kommunlicentiand och gymnasielärare i teknik. Charlotta.nordlof@norrkoping.se
Maila oss gärna med tips om vad du vill läsa om här - och dela gärna med dig av saker som händer i NO på din skola. Ett tips är att prenumenera på våra inlägg (fyll i din mailadress i fältet nedan till höger - klicka på submit) så får du ett mail när det kommer ny information här på sidan.
tisdag 18 mars 2014

Syftet är att bli en plats för att kommunicera kring NO-ämnena på ett för Norrköping nytt sätt.
Du kommer att kunna hitta information från oss om allt från kurser och erbjudanden vi redan har i kommunen (och som inte alltid når ut i det stora mailflödet), till konferenstips och andra mer pedagogiska inlägg om NO. Vi kommer även att rapportera från sådant vi fångar upp under vägen. Närmast så kommer vi att bevaka NO-dagarna i Stockholm i april: http://www.teknologiskinstitut.se/no-dagarna-2014/k3873

 På sikt planerar vi att arrangera mindre och större nätverksträffar. Vårt långsiktiga mål är att skapa en kultur där vi delar med oss och drar nytta av allt bra som görs i NO runt om i skolorna - men som behöver forum för att finna nya användare. Med ”ny läroplan och”nya” bedömningsgrunder sitter många och uppfinner samma hjul.

Vi hjälper gärna till med att utforma utbildning och handledning i både förskola och skola.
 Maila tips och önskemål:
bo2.larsson@edu.norrkoping.se
sara.westling@edu.norrkoping.se


Vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar